Onze wellnesshuizen Luxe relaxen in de natuur

Sauna, sunshower, massagedouche en ligbad. Onze twee zespersoons wellnesshuizen beschikken over alle faciliteiten voor een ontspannen verblijf midden in de natuur. Vanaf het moment dat u een van onze frisse en modern ingerichte verblijven binnenstapt, ervaart u het ultieme vakantiegevoel al. Laat u meeslepen door de geur van de zee, het wuivende helmgras en de luxe van wellness. Allemaal op loopafstand van het gezellige dorpje Nes en het Noordzeestrand.

Ameland Wellnesshuizen - Kos Koijer Ameland Wellnesshuizen - Kos Koijer

Wellness Kos Koijer 6-persoons

Beschermd en verscholen in de duinen, maar toch met een riant landelijk en wijds uitzicht richting het levendige dorpje Nes. Wellnesshuis Kos Koijer heeft echt een unieke ligging.

Ameland Wellnesshuizen - Haspelstokken Ameland Wellnesshuizen - Haspelstokken

Wellness Haspelstokken 6-persoons

Heidevelden, bossen en duinen. Gelegen aan een rustieke en karakteristieke landweg heeft u in Wellnesshuis Haspelstokken alle vormen van natuurschoon op Ameland binnen handbereik.

Ameland Wellnesshuizen

Gastenboek Zij genoten al op en top!

Zowel in wellnesshuis Kos Koijer als Haspelstokken ligt een gastenboek voor u klaar. Vele bezoekers gingen u als gast al voor, lieten zich verrassen door onze luxe wellnessverblijven en schreven een tevreden recensie.

Wellnesshuizen Ameland Eindeloos ontspannen in natuur, luxe en vrijheid
Ameland Wellnesshuizen

Ameland Meer dan alleen uitwaaien

Natuurlijk staat Ameland bekend om haar stranden, bossen, heidevelden en duinen. Daar kunt u even heerlijk uit de dagelijkse drukte stappen en hoeft u zich even niet op te laten jutten. Tenzij u wilt strandjutten natuurlijk… Maar Ameland is meer dan alleen uitwaaien in de natuur. Met pittoreske dorpjes en tal van activiteiten, excursies en evenementen zorgt het Waddeneiland ook voor cultuur en avontuur.

Natuur Luxe Ontspanning